Rebalancing Den Haag
Rebalancing Den Haag
rebalancing

Rebalancing technieken

Rebalancing is een samengaan van lichaamswerk en zelfonderzoek waarin we opnieuw gewaar worden van onze lichamelijke ervaringen. Rebalancing geeft ondersteuning aan persoonlijke groei. Daarbij worden de volgende technieken gebruikt:

Lichaamsanalyse

Het lichaam is een bron van informatie. Er is veel te zien aan het lichaam en aan de manier waarop iemand zijn of haar lichaam houdt. De lichaamsanalyse vormt mede een leidraad voor het werk op tafel.

Diepe spier- en weefselmassage

De Rebalancer werkt met deep tissue massage op een zachte manier, diep in spieren en weefsels. Deze techniek helpt om meer bewegingsvrijheid te geven in het lichaam.

Gewrichtsontspannende massage

Deze vorm van massage is een manier om ruimte en ontspanning te creëren in en rondom gewrichten. Deze massage is een zachte manier om diep in het lichaam te werken.

Ademhaling

De ademhaling speelt bij lichaamswerk en massage een belangrijke rol. Met behulp van ademhaling brengen we gemakkelijk onze aandacht in het lichaam en dat geeft ontspanning.

Meditatie

Meditatie zorgt voor meer bewustzijn en ontspant je gedachten. Zo wordt je je beter bewust van wat je voelt en denkt.

Zelfonderzoek

Samen met de Rebalancer onderzoek en openbaar je diepgaande gevoelens, gedachten en overtuigingen.

Inhoud van een Rebalancing sessie

Een individuele Rebalancing sessie duurt 90 minuten. De Rebalancing praktijk hanteert geen vaste structuur of volgorde in de Rebalancing sessie. In iedere sessie bepalen we samen wat nodig is en gaan we in op wat er zich aandient. Lees meer over een Rebalancing sessie